top of page
FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1. MILYEN SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

FOXPOST

1. MILYEN SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHAT?
FOXPOST

A FOXPOST csomagküldési szolgáltatással számos lehetőség közül választható ki a legkényelmesebb megoldás! Országos hálózatuk segítségével a kiszállítás kérhető a legközelebbi FOXPOST automatába, vagy választható házhozszállítás is. Külön kérésre utánvétes csomagfeladásra is biztosítunk lehetőséget, dedikált példányok azonban kizárólag előre fizetéssel rendlhetők.

A megrendelés véglegesítésével Vevő elfogadja az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET illetve az ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATOT (https://www.zubreczkidavid.hu/adatkezelesi-szabalyzat-aszf). Ennek értelmében a megrendelés során a szállítás teljesítéséhez az alábbi adatokat fogjuk kérni. Ezen adatok hiányában a szállítást nem tudjuk vállalni. 

A megrendelés véglegesítésével FOXPOST kiszállítás esetén Vevő beleegyezik, hogy a kiszállításhoz szükséges adatait a FOXPOST rendszerében a csomagok címkézéséhez szükséges adatokkal vonalkóddal ellátott címkét készítsünk. Az adatok ezzel bekerülnek a FOXPOST rendszerébe. A FOXPOST adatkezelési szabályzata itt található: https://foxpost.hu/uploads/documents/hu/adatkezelesi_szabalyzat.pdf.

ADATOK automatába történő szállításkor és házhozszállításhoz 

Címzett neve

Címzett e-mail címe

Címzett telefonszáma

Átvételi pont megadása VAGY szállítási cím (irányítószám, település, utca, házszám)

SZÁLLÍTÁS AUTOMATÁBA

Itt keresheti meg a legközelebbi automatát!

 

A megrendelés során az autamata keresővel keresheti meg a megfelelőbb FOXPOST automatát. A beágyazott kereső nem rögzíti és nem választja ki az automatát, csak keresésre szolgál. A kiválasztott automatát kérjük írja be a megrendelés során a MEGJEGYZÉS szövegdobozba!

 

A megrendelést és fizetést követően a megrendelt termékeket csomagoljuk, címkézzük és átadjuk a FOXPOST részére kiszállításra. Miután a futár átvette tőlünk a csomagot, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. ​Ha a csomag megérkezett a választott átvételi csomagautomatába, SMS-ben küldenek értesítést! Ehhez a rendelés során meg kell adni egy aktív magyarországi telefonszámot. Az üzenetben található egy nyitókód. Az üzenetben elküldött egyedi nyitókóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja. Az SMS tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

Látogasson el az automatához, adja meg az nyitókódot és nyissa ki a rekeszt: a csomag tartalmáról csak a Vevőnek van tudomása, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is. Utánvétes fizetés esetén az automatánál bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrzik a csomagot.

Fontos: Ne törölje az SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot.

Mikor kapja meg a csomagot?

Miután a futár átvette a csomagot, 1-3 munkanapon belül már át is vehető a választott célautomatából. 

Mennyi idő van átvenni a csomagot a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrzik a csomagot az automatákban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló SMS és email értesítésben található. Ezen időpont után kiveszik a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvegye a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbodik az átvételi idő.

Mi történik a csomaggal, ha nem tudja időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után visszaküldik hozzánk, ezért csak akkor tudjuk úkra elküldeni, ha a szállítási díj ismét kifizetésre kerül. 

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

SZÁLLÍTÁS AUTOMATÁBA
FOXPOST CSOMAGAUTOMATA KERESŐ
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A házhozszállítás történhet FOXPOST-on keresztül vagy megbízott futár segítségével.Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot. 

 

Házhozszállítás - FOXPOST

A futár 2 órás időintervallumon belül vállalja a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja venni a kapcsolatot. Az értesítésben megkapja a futár elérhetőségét, így szükség esetén egyeztetni lehet vele a kiszállításról.

Hogyan vehető át a csomagot házhozszállítás esetén?

A kiszállítást megelőzően SMS-ben és e-mail-ben értesítést küldenek a futár érkezési időpontjáról. Az e-mail-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő vagy más címen szeretné átvenni a csomagot.

Az első sikertelen kézbesítés után e-mail útján küldenek értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszaküldésre kerül.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Házhozszállítás - SAJÁT FUTÁR

Saját futárral történő kiszállítás esetén a kiszállítás napját emailben küldjük meg egy várható időintervallum megjelölésével. Az email tartalmazza a futár telefonos elérhetőségét. Amennyiben a megadott időpont nem megfelelő, telefonon keresztül egyeztethető új időpontot.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A könyv személyes átvételére jelenleg nincs lehetőség. 

2. SZÁLLÍTÁSI DÍJSZABÁS

2. SZÁLLÍTÁSI DÍJSZABÁS

FOXPOST

A megrendelés beérkezése után mindent megteszünk azért, hogy mielőbb a FOXPOST munkatársaihoz kerüljön a csomag. A csomag továbbszállítása nagyban függ a csomagleadó automaták ürítési gyakoriságától és az ürítés napjától, ezért tágabb szállítási időket adtunk meg. A csomagokat a megrendelés kifizetése, az összeg beérkezése után kezdjük csomagolni.

FOXPOST - automatába // 1-4 munkanap // 1190 Ft

FOXPOST - házhozszállítás // 2-4 munkanap // 2190 Ft

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS SAJÁT FUTÁRRAL

A megrendelés beérkezése és a rendelés értékének kifizetése után futárunk átveszi a csomagot és 1-3 munkanapon belül eljuttatja a megadott címre a vásárló előzetes tájokáztatása alapján.

Saját futáros házhozszállítás // 1-3 munkanap // 2190 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Amennyiben elérhető a funkció: Ingyenes.

3. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS FELTÉTELEK

3. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS FELTÉTELEK

Megrendelése kiegyenlítésére többféle fizetési módot is kínálunk:

- Fizetés PayPal rendszeren keresztül bankkártyával vagy fiókból (PayPal regisztráció szükséges)

- Átutalásos fizetés

PAYPAL/BANKKÁRTYÁS

Lehetőség van PayPal és payPalon keresztül történő bankkártyás fizetésre, ez esetben a megrendelés során átirányítunk a PayPal oldalára. Ehhez a fizetési módhoz PayPal regisztrációra lesz szükség. 

Fontos, hogy ha a szállítási cím eltér a PayPal rendszeren belül megadott számlázási címtől, akkor a szállítási címet a MEGJEGYZÉS rovatban tüntesse fel.

A megrendelés összege csak a megrendelés véglegesítésével kerül levonásra!

ÁTUTALÁS

Előrendelését és megrendelését átutalással is kifzetheti. A megrendelés feldolgozását követően a megadott e-mail címre küldjük a számlát a szamlazz.hu rendszerén keresztül, melyet 8 napon belül tud kiegyenlíteni a számlán szereplő számlaszámra történő átutalással. A közlemény rovatban kérjük adja meg a megrendeléskor használt e-mail címet vagy a megrendelése számát!

Az előrendelt példány(oka)t csak teljesített fizetés esetén tudjuk fenntartani.

PAYPAL
ÁTUTALÁS
bottom of page