FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1. MILYEN SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

FOXPOST

 
 

A FOXPOST csomagküldési szolgáltatással számos lehetőség közül választhatod ki a számodra legkényelmesebb megoldást! Országos hálózatuk segítségével a kiszállítást kérheted a hozzád legközelebbi FOXPOST automatába, vagy választhatsz házhozszállítást is! Amennyiben a megrendelt terméket nem szeretnéd közvetlenül a honlapunkon keresztül fizetni, utánvétet is választhatsz.

A megrendelés véglegesítésével elfogadod az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET illetve az ADATKEZELEÉSI SZABÁLYZATOT. Ennek értelmében a megrendelés során a szállítás teljesítéséhez az alábbi adatokat fogjuk kérni tőled. Ezen adatok hiányában a szállítást nem tudjuk vállalni.

ADATOK automatába történő szállításkor és házhozszállításhoz 

Címzett neve

Címzett email címe

Címzett telefonszáma

Átvételi pont megadása VAGY Cím (irányítószám, település, utca, házszám)

SZÁLLÍTÁS AUTOMATÁBA

Itt keresheted meg a hozzád legközelebbi automatát!

 

Vásárláskor válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat. Miután a futár átvette tőlünk a csomagot, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. ​Ha a csomag megérkezett az általad választott átvételi csomagautomatába, SMS-ben kapsz értesítést! Ehhez a rendelés során meg kell adnod a telefonszámodat. Az üzenetben találsz egy nyitókódot. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert nyitókóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Az SMS tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

Látogass el az automatához, add meg az nyitókódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is. Ha már fizettél online, kész is vagy. Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat. Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrizzük a csomagod.

Fontos: Ne töröld az SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

Mikor kapod meg a csomagot?

Miután a futár átvette a csomagot, 1-3 munkanapon belül már át is veheted azt a választott célautomatából. 

Mennyi időd van átvenni a csomagot a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrzik a csomagodat az automatákban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló SMS és email értesítésben található. Ezen időpont után kiveszik a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvedd a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbodik az átvételi idő.

Mi történik a csomagoddal, ha nem tudod időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után visszaküldik hozzánk, ezért csak akkor tudjuk úkra elküldeni neked, ha a szállítási díj ismét kifizetésre kerül. 

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

 
 
 
 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A házhozszállítás történhet FOXPOST-on keresztül vagy megbízott futár segítségével.Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot. 

 

Házhozszállítás - FOXPOST

A futár 2 órás időintervallumon belül vállalja a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja veled venni a kapcsolatot. Ráadásul az értesítésben megkapod a futár elérhetőségét, így szükség esetén egyeztetni tudsz vele a kiszállításról.

Hogyan veheted át a csomagot házhozszállítás esetén?

A kiszállítást megelőzően SMS-ben és email-ben értesítést kapsz a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő a részedre vagy más címen szeretnéd átvenni a csomagot.

Az első sikertelen kézbesítés után e-mail útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszaküldésre kerül.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Házhozszállítás - SAJÁT FUTÁR

Saját futárral történő kiszállítás esetén a kiszállítás napját emailben küldjük meg egy várható időintervallum megjelölésével. Az email tartalmazza a futár telefonos elérhetőségét. Amennyiben a megadott időpont nem megfelelő, telefonon keresztül egyeztethetsz új időpontot.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A könyv személyes átvételére Budapesten a Rákóczi téren van lehetőséged a TKK Könyvesboltban. Rendelés során választhatod a személyes átvételt, ekkor a rendelés kifizetése után megkezdjük annal feldolgozását. Amint a csomag megérkezik az átvételi pontra, emailben értesítést küldünk, ezután a csomag nyitvatartási időben átvehető. 

Az átvételhez meg kell adnia:

- megrendelési számát

- megrendelő nevét

- majd aláírni az átvételi űrlapot és kitölteni az átvétel dátumát!

Az üzletben helyben fizetési lehetőség nincs, kizárólag átvételi pontként működik!

TKK Könyvesbolt (1085, Budapest, József Krt. 34.)

Hétfő-Péntek: 10:00 - 19:00

Szombat: 09:00 - 13:00

Vasárnap: Zárva

Megközelítés tömegközlekedéssel: 4/6 villamos vagy 4-es metró Rákóczi tér megálló. 

Amennyiben ezt a lehetőséget választod, a megrendelés feldolgozása illetve átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után emailben vesszük fel veled a kapcsolatot az átvétel idejének egyeztetéséhez. 

2. SZÁLLÍTÁSI DÍJSZABÁS

 

FOXPOST

A megrendelés beérkezése után mindent megteszünk azért, hogy mielőbb a FOXPOST munkatársaihoz kerüljön a csomagod. A csomag továbbszállítása nagyban függ a csomagleadó automaták ürítési gyakoriságától és az ürítés napjától, ezért tágabb szállítási időket adtunk meg.

FOXPOST - automatába // 1-4 munkanap // 890 Ft

FOXPOST - házhozszállítás // 2-4 munkanap // 1598 Ft

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS SAJÁT FUTÁRRAL

A megrendelés beérkezése és a rendelés értékének kifizetése után futárunk átveszi a csomagot és 1-3 munkanapon belül eljuttatja a megadott címre a vásárló előzetes tájokáztatása alapján.

Saját futáros házhozszállítás // 1-3 munkanap // 1598 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Ingyenes.

3. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS FELTÉTELEK

 

Megrendelésed kiegyenlítésére többféle fizetési módot is kínálunk:

- Bankkártyás fizetés az oldalon - feltöltés alatt

- Fizetés PayPal rendszeren keresztül bankkártyával (PayPal regisztráció szükséges)

- Átutalásos fizetés

A megrendelés véglegesítésekor tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb szállítási módot. 

Amennyiben UTÁNVÉTTEL szeretnéd kiegyenlíteni megrendelésed értékét, kérünk, hogy a szállítási módok közül az utánvétes szállítási opciók közül válassz (FOXPOST csomagautomatába UTÁNVÉTTEL vagy FOXPOST házhozszállítással UTÁNVÉTTEL).

Az utánvéttel történő szállítási díj eltér a többi szállítási mód díjától.

PAYPAL

Lehetőséged van PayPal fizetésre, ez esetben a megrendelés során átirányítunk a PayPal oldalára. Ehhez a fizetési módhoz PayPal regisztrációra lesz szükséged. 

Fontos, hogy ha a szállítási címed eltér a PayPal rendszeren belül megadott számlázási címedtől, akkor a szállítási címet a MEGJEGYZÉS rovatban tüntesd fel.

A megrendelés összege csak a megrendelés véglegesítésévell kerül levonásra!

ÁTUTALÁS

Előrendelésedet átutalással is kifzetheted. A megrendelés feldolgozását követően a megadott email címedre küldjük a számlát, melyet 8 napon belül tudsz kiegyenlíteni a számlán szereplő számlaszámra történő átutalással. A közlemény rovatban kérjük add meg email címed és a megrendelésed számát!

Az előrendelt példány(oka)t csak teljesített fizetés esetén tudjuk részedre fenntartani.