top of page

Budapest terei | ZUGLÓ

Séta az Örs vezér tere körül

Program hossza

2,5 óra

Következő dátum

Városnéző séta az Örs vezér téren? Korábban csak akkor járt erre turistacsoport, ha eltévedt! Pedig ez a környék tele van izgalmasabbnál izgalmasabb látni- és felfedezni valókkal. A két és fél órás út végén a legtöbben meglepetéssel állapították meg, hogy nem kizárólag a belváros lehet érdekes. 


Nemcsak a hely történetét mesélem el, megmutatva a fennmaradt nyomokat, de kicsit belepillantunk a városfejlesztés titkaiba is. Összehasonlítjuk a különböző lakóteleptípusokat a háború előtti modellektől, a szocreál ötvenes éveken keresztül, a modern hatvanas éveken át, a hetvenes évek paneljeiig. Lépésről lépésre megvizsgáljuk, mitől is lesz egy tér élhető, bemutatok pár érdekes fejlesztési zsákutcát és egy eltűnt falu megmaradt emlékeit is.


Az Örs vezér tere olyan, mint egy régészeti lelőhely a Várban, ahol egymás mellett tanulmányozhatjuk a különböző korokat. Csak itt nem múzeumi tárgyak, hanem városfejlesztési, parktervezési és építészeti emlékek nyomába eredünk. Tartsatok velem!


A sétát az Imagine Budapest csapatával közösen alakítottam ki. Ha én épp nem tartok sétát, náluk biztosan találtok valami érdekes ajánlatot.


A PROGRAM PONTOS INDULÁSI HELYÉT és további hasznos információkat a programot megelőzően küldünk ki a regisztráltak számára emailben a kapcsolat@zubreczkidavid.hu címről. 


PRIVÁT PROGRAMOK

Sétáim a meghirdetett időpontok túl privát programként is foglalhatók! Ha szívesen eljönne családjával kedvenc sétájára, meglepné a baráti társaságot, esetleg kollégái számára keres szórakoztató, informatív városi programot, várjuk jelentkezését!

RÉSZLETEK >>>


Fotó: Rákos Blanka

Ár / fő

5900 Ft

2024. április 27. 10:00

Lemondásra vonatkozó szabályok


Átfoglalási kérés és lemondás emailben jelezhető: kapcsolat@zubreczkidavid.hu  


Általános szerződési feltételeink alapján amennyiben Vevő valamely időbeli szempontból kötött (azaz meghatározott időpontban tartandó) szolgáltatástól kíván elállni, úgy arra a szolgáltatás megkezdését megelőzően 7 nappal van lehetősége. Felmondás esetén Szolgáltató, amennyiben erre lehetősége van, pótidőpontot ajánlhat fel a Vevővel való egyeztetés során. Amennyiben a felajánlott pótidőpont Vevő számára nem felel meg, úgy Szolgáltató a Vevő által befizetett összeget az átutalás költségével csökkentett összegben visszautalja Vevő részére.  


Amennyiben Vevő valamely időbeli szempontból kötött szolgáltatástól a szolgáltatás megkezdését megelőző 7 napon belül kíván elállni, úgy Vevő részére Szolgáltatónak a befizetett szolgáltatás összegét visszafizetnie nem áll módjában, de lehetőség szerint felajánlhat pótidőpontot, pótidőpont megszervezésére azonban nem kötelezhető. Amennyiben adott program várhatóan nem kerül ismételten megszervezésre, Szolgáltató felajánlhatja, hogy a befizetett összeg értékéig kedvezményt ad Vevő részére.  


A programra való jelentkezéssel Vevő elfogadja, hogy a programon róla és a vele a programra érkezőkről fotó illetve videó készülhet, amelyet Szolgáltató a továbbiakban promóciós célokra is felhasználhat. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, azt a program megkezdése előtt köteles jelezni Szolgáltató felé.


Kérdésed van? Írj nekünk!

kapcsolat@zubreczkidavid.hu

bottom of page