top of page

Budapest terei | BUDAFOK

A Városháza tértől a Kálvária teréig

Program hossza

2,5 óra

Következő dátum

Tudtátok, hogy a budavári Karmelita-kolostor egykori keresztje ma egy délbudai épület tetején látható? Mégpedig Budafokon. Ez a délbudai városrész ma leginkább pezsgőiről és földalatti pincéiről híres, így aztán sokan elfeledkeznek arról, hogy a felszínen is rendkívül izgalmas látnivalói vannak.


Budapesthez csatolása előtt nem egyszerű község, hanem büszke város volt, melynek magjában a főváros legizgalmasabb, egyedülálló térlánca alakult ki. Az alig két kilométeres körséta során nyolc, egymáshoz kapcsolódó, különböző téren fordulunk meg, melyek mindegyikének más a karaktere, a funkciója és a története. Természetesen az ott álló házak közül is sorra vesszük a legizgalmasabbakat, hiszen akad ott extravagáns art deco, elegáns szecessziós, méltóságteljes barokk ház, de még egy olyan furcsaság is, amit nehéz lenne bárhova besorolni. 


Sőt, egy olyan kortárs épületet is tanulmányozhatunk, amelyet 2020-ban az évtized 30 legjobb magyar középülete közé választottunk! A séta során jól látható példákon ismerjük meg, mitől különböznek egymástól az egyes tértípusok, meg hogy egyáltalán mi is az, hogy „tér”, ha már egyszer ez lesz az ide séták fő témája.


A PROGRAM PONTOS INDULÁSI HELYÉT és további hasznos információkat a programot megelőzően küldünk ki a regisztráltak számára emailben a kapcsolat@zubreczkidavid.hu címről. 


PRIVÁT PROGRAMOK

Sétáim a meghirdetett időpontok túl privát programként is foglalhatók! Ha szívesen eljönne családjával kedvenc sétájára, meglepné a baráti társaságot, esetleg kollégái számára keres szórakoztató, informatív városi programot, várjuk jelentkezését!

RÉSZLETEK >>>


Fotók: Gulyás Attila, Zubreczki Dávid

Ár / fő

5900 Ft

Jelenleg nincs időpontunk

Lemondásra vonatkozó szabályok


Átfoglalási kérés és lemondás emailben jelezhető: kapcsolat@zubreczkidavid.hu  


Általános szerződési feltételeink alapján amennyiben Vevő valamely időbeli szempontból kötött (azaz meghatározott időpontban tartandó) szolgáltatástól kíván elállni, úgy arra a szolgáltatás megkezdését megelőzően 7 nappal van lehetősége. Felmondás esetén Szolgáltató, amennyiben erre lehetősége van, pótidőpontot ajánlhat fel a Vevővel való egyeztetés során. Amennyiben a felajánlott pótidőpont Vevő számára nem felel meg, úgy Szolgáltató a Vevő által befizetett összeget az átutalás költségével csökkentett összegben visszautalja Vevő részére.  


Amennyiben Vevő valamely időbeli szempontból kötött szolgáltatástól a szolgáltatás megkezdését megelőző 7 napon belül kíván elállni, úgy Vevő részére Szolgáltatónak a befizetett szolgáltatás összegét visszafizetnie nem áll módjában, de lehetőség szerint felajánlhat pótidőpontot, pótidőpont megszervezésére azonban nem kötelezhető. Amennyiben adott program várhatóan nem kerül ismételten megszervezésre, Szolgáltató felajánlhatja, hogy a befizetett összeg értékéig kedvezményt ad Vevő részére.  


A programra való jelentkezéssel Vevő elfogadja, hogy a programon róla és a vele a programra érkezőkről fotó illetve videó készülhet, amelyet Szolgáltató a továbbiakban promóciós célokra is felhasználhat. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, azt a program megkezdése előtt köteles jelezni Szolgáltató felé.


Kérdésed van? Írj nekünk!

kapcsolat@zubreczkidavid.hu

bottom of page