top of page

Róth Miksa nyomában

A Marom Klub Egyesülettel és a Róth Miksa Emlékházzal közös program

Program hossza

3 óra

Következő dátum

Róth Miksa hazánk egyik legismertebb iparművésze, akinek műveit épp úgy megtaláljuk az Országházban és a Zeneakadémián, mint a Gresham-palotában vagy a Magyar Nemzeti Bankban. Ezen a sétán azonban az egykori külvárosban eredünk nyomába, és megnézzük mi maradt erzsébetvárosi és józsefvárosi műhelyéből (spoiler: az egyikben emlékház, a másikban az Auróra működik).

A program első felében a Róth Miksa Emlékház vendégei leszünk, ahol Kolocz Dóra muzeológus, a Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény szakmai vezetője visz minket végig az üvegművész-vállalkozó egykori otthonában és a kiállítási tárgyak során. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény Róth Miksa világhírű iparművész egykori otthonában működik, a VII. kerületi Nefelejcs utcában. A Pecz Samu tervei alapján megújított lakóház és műhely a korabeli „Csikágó” egyik izgalmas épülete volt.

Ezután Zubreczki Dávid építészeti mesemondót követve nekivágunk a városnak és egy rövid séta közben megnézzük, milyen is volt ez a környék, amikor Róth Miksa alkotott, és hogy mi maradt meg az akkori városból. Közben megcsodálunk egy-két olyan köztéri alkotást is, amelyek a mester műhelyében születtek.

Sétánkat az Aurórában zárjuk egy forró ital társaságában!


A program ára tartalmazza a belépőjegyet és a fogyasztást az Aurórában!

A PROGRAM PONTOS INDULÁSI HELYÉT és további hasznos információkat a programot megelőzően küldünk ki a regisztráltak számára emailben a kapcsolat@zubreczkidavid.hu címről. 


PRIVÁT PROGRAMOK

Sétáim a meghirdetett időpontok túl privát programként is foglalhatók! Ha szívesen eljönne családjával kedvenc sétájára, meglepné a baráti társaságot, esetleg kollégái számára keres szórakoztató, informatív városi programot, várjuk jelentkezését!

RÉSZLETEK >>>


Fotók: Róth Miksa Emlékház

Ár / fő

4500 Ft

Jelenleg nincs időpontunk

Lemondásra vonatkozó szabályok


Átfoglalási kérés és lemondás emailben jelezhető: kapcsolat@zubreczkidavid.hu  


Általános szerződési feltételeink alapján amennyiben Vevő valamely időbeli szempontból kötött (azaz meghatározott időpontban tartandó) szolgáltatástól kíván elállni, úgy arra a szolgáltatás megkezdését megelőzően 7 nappal van lehetősége. Felmondás esetén Szolgáltató, amennyiben erre lehetősége van, pótidőpontot ajánlhat fel a Vevővel való egyeztetés során. Amennyiben a felajánlott pótidőpont Vevő számára nem felel meg, úgy Szolgáltató a Vevő által befizetett összeget az átutalás költségével csökkentett összegben visszautalja Vevő részére.  


Amennyiben Vevő valamely időbeli szempontból kötött szolgáltatástól a szolgáltatás megkezdését megelőző 7 napon belül kíván elállni, úgy Vevő részére Szolgáltatónak a befizetett szolgáltatás összegét visszafizetnie nem áll módjában, de lehetőség szerint felajánlhat pótidőpontot, pótidőpont megszervezésére azonban nem kötelezhető. Amennyiben adott program várhatóan nem kerül ismételten megszervezésre, Szolgáltató felajánlhatja, hogy a befizetett összeg értékéig kedvezményt ad Vevő részére.  


A programra való jelentkezéssel Vevő elfogadja, hogy a programon róla és a vele a programra érkezőkről fotó illetve videó készülhet, amelyet Szolgáltató a továbbiakban promóciós célokra is felhasználhat. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, azt a program megkezdése előtt köteles jelezni Szolgáltató felé.


Kérdésed van? Írj nekünk!

kapcsolat@zubreczkidavid.hu

bottom of page